Miksi Limousin pihvilihaa ?

Limousin rotuisen pihvinaudan tuottama liha on monestakin syystä erinomainen valinta. Maukkaan Limousin-pihvilihan etuna ovat  vähärasvaisuus, mureus (hienosyisen rakenteensa vuoksi),  vähemmän tyydyttyneitä rasvahappoja ja omega 6/omega 3 rasvahappojen suhde on optimaalinen.
Maailmalla Limousin pihvilihalle on myönnetty ranskalaiset tunnustukset ” Labes Rouge” sekä” Blaison Prestige”  laatusinetit sekä makuvoittojen” Cupde Quolite” -tunnustus.  Ranskalaista alkuperää olevaa Limousin rodun laatua ja jalostusta valvoo 1973 perustettu ”The International Limousin Council”. Laadukkasta Limousin lihaa löytyy suoramyynnissä mm. seuraavilta tiloilta:

Kuikka, Polvijärvi, www.haukiniementila.com (luomu) Rentto, Juupajoki, 040 5042632

Paddaisten kartano, Sauvo, www.paddais.net, 02-4071817 Tenhon tila, Kullaa, www.tenhontila.net

Ahon Limousin, http://www.ahonlimousin.fi, 040 5354338 Beeffi Oy, Juva,

www.beef.fi Lehtolan Limousin- Kaunikkila Saila 040 5631458 ja Arja Kaunikkila-Laurikainen 040 7055078, Jyväskylä