Arkistot kuukauden mukaan: maaliskuu 2018

Oulun talvipäivän kuulumisia (2018)

Talvipäivän tapahtumassa oli mukana noin 40 osallistujaa. Vierailimme SSAB:n Raahen terästehtaalla ja Luke Ruukin tutkimusnavetalla. Illalla nautimme juhlavan illallisen Scandic Oulun kabinettitiloissa. Tänä vuonna oli aika jakaa viiden vuoden välein jaettava Antti Mustakallio-palkinto, joka oli myönnetty Metsä-Paavolan tilan Sari Sillantaalle ja Johanna Jantuselle. Faban pronssiset ansiomerkit jaettiin Johanna Jantuselle ja Joel Puhakaiselle. E+ -kunniakirjat ja paidat saivat: Lehtola MTY, Sinikka ja Tommi Matomäki, Tapio Jokela ja Pertti Pohja. Nestorisonni-kilpailun voittaja oli tälläkertaa Metsä-Paavolan Cuurna, syntynyt 19.3.2007. Cuurnan omistaa Anttila MTY, Luukkaan tila. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!
Oulussa arvottiin ilmoittautuneiden kesken 4 annosta Correzen  siementä. Arpaonni suosi Armi ja Mika Piiraista Kuhmosta. Onnittelut myös heille!

Kevään korvalla

Poikimakausi kolkuttaa navetan ovella ja kiireinen aika vuodesta alkaa olla käsillä. Yhdistys suosittelee vasikoiden nimeämistä kansainvälisen järjestelmän mukaan tänä vuonna kirjaimella O.

Yhdistyksen uusin lehti on julkaistu nyt myös sähköisenä ja se löytyy sivustolta kohdasta ”Limousin-lehti ja koulutusmateriaalia”.

Lihakarjan indeksilaskentapäivät ovat vuonna 2018
26.2.
26.3.
21.5.
15.10.
19.11.