Oulun talvipäivän kuulumisia (2018)

Talvipäivän tapahtumassa oli mukana noin 40 osallistujaa. Vierailimme SSAB:n Raahen terästehtaalla ja Luke Ruukin tutkimusnavetalla. Illalla nautimme juhlavan illallisen Scandic Oulun kabinettitiloissa. Tänä vuonna oli aika jakaa viiden vuoden välein jaettava Antti Mustakallio-palkinto, joka oli myönnetty Metsä-Paavolan tilan Sari Sillantaalle ja Johanna Jantuselle. Faban pronssiset ansiomerkit jaettiin Johanna Jantuselle ja Joel Puhakaiselle. E+ -kunniakirjat ja paidat saivat: Lehtola MTY, Sinikka ja Tommi Matomäki, Tapio Jokela ja Pertti Pohja. Nestorisonni-kilpailun voittaja oli tälläkertaa Metsä-Paavolan Cuurna, syntynyt 19.3.2007. Cuurnan omistaa Anttila MTY, Luukkaan tila. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!
Oulussa arvottiin ilmoittautuneiden kesken 4 annosta Correzen  siementä. Arpaonni suosi Armi ja Mika Piiraista Kuhmosta. Onnittelut myös heille!